v.46

Elin och Edwin vi har haft skridskor. det var roligt vi åkte en bana det var roligt. s
Thilde, Robin och Noura: idag har vi haft elevens val. vi har haft frukt på frukten kola vi på en film om samer.
Kasper:idag har alla tvor lertt oss om samerna björnarna andra djur är en gud för dom.
vi har börjat med rymden jorden snurar sirka 800 skilometer i tinen det tar ett dyngn förjorden att snura ett helt varv runt sej skelv.den första som va ute i rymden var en hund.
Adina och Yanika: i torsdags så skrev vi sammansatta ord. I dag till mat så fick vi chilikonkane och ris. Vi har fått ett brev i från en kille och där stod det hej jag vill att ni ska bli med i min leksaksfabrik ni måste svara på några frågor stod det här kommer de där frågorna 1vad heter du? 2var bor du? och 3 vilka leksaker gillar du? det var frågorna. I dag har vi haft elevens val.>
Kevin, Ramla och Maya:I tisdags åkte backsippan f,1 och 2 skridskor. Idag har hela skolan haft elevens val det var rolig. Igår körde tvåorna tävling om vem som hittar många sammansatta ord vinner då. Igår hade vi uppdrag1 på att skriva 1.vad heter du 2.vart bor du 3.vilka leksaker tycker du om.
Filippa och Hamed: på onsdag hade vi musik. på tor
Lova och Edvin:vi har haft sammansatta ord man vi har haft skridskor vi har haft elevens val.
vi har haft frukt.

En reaktion på “v.46

1. Hej på er! Det där med leksaksfabriken blev man ju lite nyfiken på! Kan ni berätta mer om hur det går till? Hälsningar från Susanne