v.4

Isac och Lova: Vi har lärt om djur. Räven är ett däggdjur. Och vi har lärt  oss  om groddjur . Det finns också kräldjur, leddjur, fåglar och fiskar.

Ramla och Robin: I måndags gjorde vi vår egna loggor. I torsdags röstade vi. Det blev allt och lite till  gjord av  Alva,Sara,Edvin  och  Thilde. 130125

Maya och Edvin: På idrotten i tisdags körde vi en hinderbana. I torsdags på idrotten hade vi stationer. 25/1 2013.

Thilde och Kevin: I tisdags hade vi engelska. På engelskan kollade vi på film och på två filmer handlade det om en  tjej som heter Yoyo.

Hamed och Kasper: I tisdag fick vi ett gosedjurshund som vi döpte till Molly.

Molly ska åka buss runt i Sverige. Hon ska åka buss , båt och flygplan det är några andra djur en apa , en tiger och en nallebjörn.

Elin, Benedict och Filippa: På musiken hade vi idol och vi hade jury. Och de andra fick sjunga och det var kul. På  iup är ett arbete som vi arbetar med och då jobbar man med minus plus  gånger………. På iupn sätter man egna mål som man jobbar med.

Noura och Adina: I dag har alla 2 orna kollat på en film den handlade om vår galax. Vår galax heter Vintergatan. I England så heter Vintergatan the milky way. Alla 2 orna har målat Vintergatan. Har du studerat stjärnor någon gång? Hej då!

Här har vi gjort vår galax.

Här är våran logga till allt och lite till, som är vår leksaksfabrik.

Här lär vi oss om djur.

Här har vi fått några djur. Vi har döpt den till Molly.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *