v.3

Isac och Lova: vi har sett på film det hanlade om djur.och vi har jobbat till våran leksaksaffär .Vi har haft idrott på idrott har vi haft spelkortsträning det var kul. Till mat i dag har vi ätit makaroner och korv. vi har haft klassråd.

Robin och Ramla: I tisdags hade vi idrott. Vi hade  cirkelträning och kondition. Till maten idag  fick alla korv och makaroner. Idag har vi haft frukt .

Maya och Edvin: Idrotten den veckan hade vi kondition.  Vi lekte gamelgäddan.I onsdags åt vi ugnspannkaka. I torsdags åt vi soppa. Idag åt vi korv och makaroner.  Vi har jobbat med loggor. vi tittade i tidningar efter loggor och klistrade upp loggorna på ett papper.  Idag har vi tittat på en film  om  hur man kan dela in djuren i olika familjer t.ex: däggdjur, kräldjur, groddjur…
Kasper: vi har lärt oss att dela in djur i grupper det var insekter.
Thilde och Kevin: i torsdag hade vi idrott spelkortsträning. I dag kollade vi på film och den handlade om djur.

Filippa och Elin: vi har haft mat det  var makaroner och korv. Vi ska ha bild. Vi har haft idrott.
Adina och Hamed: I torsdags och tisdags hade mosippan och backsippan haft idrott. På idrotten körde alla  kortspel. Och mosippan och backsippan har kört gammelgäddan. I dag har 2 orna kollat på en film. Det handlade om djur. I dag alltså friday så ska 2 orna ha fritt.

Edwin och Benedict: på fredagar kanske vi ska ha fritt i bland. Idag kollade vi på en film som handlade om djur. Vi har en egen affär som heter allt och lite till.

Här är några loggor som vi hittade i tidningarna.

Nästa vecka ska vi göra logga till vår leksaksfabrik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *