v.4

Isac och Lova: Vi har lärt om djur. Räven är ett däggdjur. Och vi har lärt  oss  om groddjur . Det finns också kräldjur, leddjur, fåglar och fiskar.

Ramla och Robin: I måndags gjorde vi vår egna loggor. I torsdags röstade vi. Det blev allt och lite till  gjord av  Alva,Sara,Edvin  och  Thilde. 130125

Maya och Edvin: På idrotten i tisdags körde vi en hinderbana. I torsdags på idrotten hade vi stationer. 25/1 2013.

Thilde och Kevin: I tisdags hade vi engelska. På engelskan kollade vi på film och på två filmer handlade det om en  tjej som heter Yoyo.

Hamed och Kasper: I tisdag fick vi ett gosedjurshund som vi döpte till Molly.

Molly ska åka buss runt i Sverige. Hon ska åka buss , båt och flygplan det är några andra djur en apa , en tiger och en nallebjörn.

Elin, Benedict och Filippa: På musiken hade vi idol och vi hade jury. Och de andra fick sjunga och det var kul. På  iup är ett arbete som vi arbetar med och då jobbar man med minus plus  gånger………. På iupn sätter man egna mål som man jobbar med.

Noura och Adina: I dag har alla 2 orna kollat på en film den handlade om vår galax. Vår galax heter Vintergatan. I England så heter Vintergatan the milky way. Alla 2 orna har målat Vintergatan. Har du studerat stjärnor någon gång? Hej då!

Här har vi gjort vår galax.

Här är våran logga till allt och lite till, som är vår leksaksfabrik.

Här lär vi oss om djur.

Här har vi fått några djur. Vi har döpt den till Molly.

v.3

Isac och Lova: vi har sett på film det hanlade om djur.och vi har jobbat till våran leksaksaffär .Vi har haft idrott på idrott har vi haft spelkortsträning det var kul. Till mat i dag har vi ätit makaroner och korv. vi har haft klassråd.

Robin och Ramla: I tisdags hade vi idrott. Vi hade  cirkelträning och kondition. Till maten idag  fick alla korv och makaroner. Idag har vi haft frukt .

Maya och Edvin: Idrotten den veckan hade vi kondition.  Vi lekte gamelgäddan.I onsdags åt vi ugnspannkaka. I torsdags åt vi soppa. Idag åt vi korv och makaroner.  Vi har jobbat med loggor. vi tittade i tidningar efter loggor och klistrade upp loggorna på ett papper.  Idag har vi tittat på en film  om  hur man kan dela in djuren i olika familjer t.ex: däggdjur, kräldjur, groddjur…
Kasper: vi har lärt oss att dela in djur i grupper det var insekter.
Thilde och Kevin: i torsdag hade vi idrott spelkortsträning. I dag kollade vi på film och den handlade om djur.

Filippa och Elin: vi har haft mat det  var makaroner och korv. Vi ska ha bild. Vi har haft idrott.
Adina och Hamed: I torsdags och tisdags hade mosippan och backsippan haft idrott. På idrotten körde alla  kortspel. Och mosippan och backsippan har kört gammelgäddan. I dag har 2 orna kollat på en film. Det handlade om djur. I dag alltså friday så ska 2 orna ha fritt.

Edwin och Benedict: på fredagar kanske vi ska ha fritt i bland. Idag kollade vi på en film som handlade om djur. Vi har en egen affär som heter allt och lite till.

Här är några loggor som vi hittade i tidningarna.

Nästa vecka ska vi göra logga till vår leksaksfabrik.