v.47

Elin och Edwin  vi har åkt skridskor.
Thilde, Robin och Noura: vi har haft elevens val. På elevens val vi träna vi på kabaren. ok till mat idag fik vi kalops och potatis.

Kasper: Vi har gjort klart vokalhuset .

Adina och Yanika: I dag så har vi haft elevens val. I tisdags så åkte vi skridskor. Vi läste inte i morse för det var elevens val. Vi har träfat på en ny bokstav det var Oo. Nu har vi gjort ett vokalhus en del är klara.

Kevin, Ramla och Maya: Idag har vi haft elevens val. I tisdags åkte vi skridskor det var rolig. Idag har vi åkt till bokstavslandet vi skrev en ny bokstav. Igår såg vi en film om Filipstad.

Filippa och Hamed: I dag var det kalops och petates tel mat.

Lova och Edvin: idag har vi haft elevens val på elevens val övade vi till julkabaren.

v.46

Elin och Edwin vi har haft skridskor. det var roligt vi åkte en bana det var roligt. s
Thilde, Robin och Noura: idag har vi haft elevens val. vi har haft frukt på frukten kola vi på en film om samer.
Kasper:idag har alla tvor lertt oss om samerna björnarna andra djur är en gud för dom.
vi har börjat med rymden jorden snurar sirka 800 skilometer i tinen det tar ett dyngn förjorden att snura ett helt varv runt sej skelv.den första som va ute i rymden var en hund.
Adina och Yanika: i torsdags så skrev vi sammansatta ord. I dag till mat så fick vi chilikonkane och ris. Vi har fått ett brev i från en kille och där stod det hej jag vill att ni ska bli med i min leksaksfabrik ni måste svara på några frågor stod det här kommer de där frågorna 1vad heter du? 2var bor du? och 3 vilka leksaker gillar du? det var frågorna. I dag har vi haft elevens val.>
Kevin, Ramla och Maya:I tisdags åkte backsippan f,1 och 2 skridskor. Idag har hela skolan haft elevens val det var rolig. Igår körde tvåorna tävling om vem som hittar många sammansatta ord vinner då. Igår hade vi uppdrag1 på att skriva 1.vad heter du 2.vart bor du 3.vilka leksaker tycker du om.
Filippa och Hamed: på onsdag hade vi musik. på tor
Lova och Edvin:vi har haft sammansatta ord man vi har haft skridskor vi har haft elevens val.
vi har haft frukt.

v.45

Vi har åkt till bokstavslandet. Och hälsade på svordomarna.

Vi gick ut till ett bord. Bordet var fullt med olika vykort. Man fick välja ett vykort. Vi visade upp vykortet för de andra och berättade hur man tyckte om det.

Vi har haft na. Vi jobbade med jorden, solen och månen.

På engelskan körde vi en lek. Den heter What have you got in your hand?

Vi har haft gympa och på gympan hade vi fågeldansen, full träff och fem stationer.

Vi har haft elevens val.