Den här veckan gör vi bara ett inlägg.

På musiken sjöng vi ”Jag är det fulaste som finns”.

På bilden idag skulle vi använda ett papper, ett sugrör och vattenfärg. Man la färg och vatten på papperet och blåste så det blev ett fint mönster.

På elevens val, på bilden gjorde vi en teckning med vattenfärg, målade på en halvan av papperet och vek ihop det. Sedan vecklade vi ut det.

På idrotten i tisdags hade vi cirkelträningen. Man tränar styrka. I torsdags på gympan så lekte vi två lekar. De hette basketfia och under hökens breda vingar.

Till mat idag fick vi hamburgare.

Här är bilden från elevens val.

Här är bilden som vi använde vattenfärg och sugrör till.

Trevlig helg ! :)

måndag

På bildpromenaden så kollade tvåorna på en bok som hette lilla björnen. Sedan så fick tvåorna skriva som man ville som passade till bilden.

På  bildpromenaden så kollade tvåorna på en bok  som hette Lilla björnen. Sedan så fick tvåorna
skriva som man ville som passade till bilden.

Vi har haft biologi. Vi gjorde matcirklar.

Hej! Idag har vi ätit fisk spenat och potatis. Det var gott. [ :-) (-:] Hej… då hej då.

I dag har vi haft.biologi vi gjorde kostcirklar. Det är mat i cirklar det är 7 bitar i cirkel.Det är kött och fisk,ägg, frukt och bär. Hej då !

VI har haft biologi på biologin hade vi kostcirklar den var indelad i 7 tårtbitar c vitaminer och protein. hej då :-).syns imorgon.

måndag

På förra torsdagen så såg vi på en teater. Där dansade folk. Han skulle föreställa en elak man och en tjej som var kär i en annan kille där. Hihi men det  var inte det på riktigt.

På förra torsdagen hade vi idrott. På idrotten hade vi tipspromenad. Den handlade om miljön.

I fredags gjorde vi graffiti det var roligt det kommer bli häftigt. Vi fick inte måla med vanliga pennor vi fick bara måla med tuschpennor.Vi skulle fylla hela pappret. Det var jobbigt.

Vi har varit i bokstavslandet. Vi träffade stor o och lilla o. De är bra på att rulla snabbt.

Idag har vi haft biologi. På biologin prata vi mat och sen såg  vi på två filmer.

I dag har vi  haft svenska och frukt.

Här målar vi grafitti.

Här äter vi i klassrummet. Det var fullt i matsalen.

Här är vi på dansföreställning. Till vänster ser vi den gamla,               elaka gubben.