tisdag

Backsippan 2 har haft idrott. Vi spelade kägelboll. Man ska träffa käglorna med bollen när man kastar. Det är nästan som bowling. Vi var två lag.

Vi har haft engelska. Vi lärde oss vad hoppa heter på engelska. Det heter jump. Vi övade in en låt. Sedan filmade vi den tillsammans med Mosipporna.

 

Vi har tittat på ett blogginlägg från Kanarieöarna. Det var svenska skolan. Det var spaghetti och köttfärssås till mat idag.

 

 

 

fredag

Vi har haft historia. På historian skrev vi om hur gud skapade jorden. Det har varit regnigt hela dan.  Idag  gjorde vi klart  saker. Vi har haft bild då gjorde vi en jättehäftig teckning. Till mat idag fick vi kycklinglasagne. idag har det varit en regnigt  i dag har det varit en regnig dag fy vad halt!!! till mat var det höm vad var det nu igen höm just det det var kycklinglasanj. På rasten har några hoppat på en vattenpöl en fröken var med det var Yvonne. idag har vi haft historia vi skeiv på dator hur gud skapade jorden det tog 7 dagar. vi har haft bild. Det var roligt. Vi har haft bild. Idag har vi haft bild .Det var roligt och vi har haft historia.

onsdag

Idag har vi  haft musik  körde dans stopp det var rolig och vi  spelade gitarr. Vi har haft klassråd.

Idag har vi haft musik. På musik fick vi lära oss spela gitarr. Idag har vi spelat ett matte spel.Spelet var roligt. Imorse jobbade vi i matte boken.

vi har har haft matte vi jobade i matteboken vi har  spelat ett spel

i dag har vi haft musik jippy det var roligt.Vi har haft matte
idag har vi haft klassråd. idag har vi haft matte.
idag har vi haft klassråd. idag till maten fick vi kall så och potatis och fisk . Till mat fick vi fisk kall sås och potatis.

:) hej då

Vårt klassrådsprotokoll

Här skriver vi i bloggen.

Här skriver vi i bloggen tillsammans.

torsdag

vi har haft idrott. på idrotten lekte vi familjen Olsson och blekfisken det var kul.

Idag har vi haft matte. Vi jobbade i matte boken. Till mat idag fick vi kycklinggryta och ris. Vi har haft svenska. På Svenska gjorde vi berättelse.

Vi har haft sa i dag. Några har gungat på rasten det var kul.
Några har spelat innebandy.  vi har haft gympa då lekte vi blekfisken ock familjen Olsson
Vi har haft geografi.Vi  spela seterra på datorn  vi lärde oss världsdelarna.
i dag till maten fick vi kyckling och ris.
vi har haft sa vi holde på med länder på datorn det var rolig t vi va i grupper.

Idag har barnen prövat att skriva en mening var på samma gång och i samma dokument. Det gick jättebra.

Här övar vi på världsdelarna.

 

onsdag 5/9

Vi har skrivit sagor. Först skulle vi göra en plan sedan skulle vi måla. Sedan skrev vi. Det skulle handla om något som flyger.

Vi har haft matte. Vi byggde med pentaminos. Penta betyder fem. Det var fem rutor på varje bit.

 

Här bygger vi med pentaminos. Vi spelar mot varandra. Den som inte kan lägga någon bit förlorade.

3/9

Vi har jobbat med  Cc. Vi fik en bok. Det var rolikt. Vi va på i-pad  och jorde Cc. Vi har jobbat med sklet och med kropen.Vi lärde oss att man behöver skeletet för att röra seg. När vi jobbade med kropen då såg vi på en film. Filmen va bra. Till mat fik vi pankaka med sylt.